Qui som?

Viatjar i escriure sempre han estat les nostres passions i ara s’han convertit també en la nostra professió. Unint la formació periodística i cinematogràfica, l’experiència en els sectors de la comunicació (on-line i off-line) i els idiomes, i l’entusiasme per descobrir nous llocs i conèixer altres cultures i aprendre d’elles, emprenem aquest repte professional.

Estarem encantats de col·laborar amb publicacions de contingut viatger i turístic, així com amb agències de viatges i empreses i institucions del sector turístic que busquin:

–          Elaborar rutes i guies de viatges

–          Divulgar i comunicar materials relacionats amb els viatges i el turisme

–          Implementar i gestionar eines web 2.0 del sector turístic (weblogs, xarxes socials i comunitats on-line)

Amb nous enfocaments, rigor periodístic, especialització, creativitat i responsabilitat social.

Actualment estem treballant en un projecte propi sobre Nova Zelanda, que pots seguir al bloc.

Els “Companys de viatge” som:

SUSANNA RODRÍGUEZ RAFÍ

Periodista de viatges. Comunicació i RR.PP.Companya de viatge - Susanna

Viatjo des que tinc ús de memòria i no puc imaginar la meva vida sense els viatges. Des de petita, els meus pares m’han transmès la idea de que qualsevol destinació és al nostre abast. Amb la tenda de campanya al maleter del cotxe, hem recorregut tota Europa fins arribar al Cap Nord. L’emoció d’escollir un punt al mapa, traçar una ruta i no saber on dormiràs l’endemà, són part de l’aventura. Així he descobert llocs molt especials com Islàndia, Escandinàvia, parcs nacionals d’Estats Units, Turquia, Jordània i Egipte, immortalitzats a les meves fotografies i records. L’experiència de viure a Londres em va despertar encara més les ganes de descobrir altres països i cultures amb una mirada més profunda. Escriure i fotografiar em permet compartir-ho amb els altres.

JORDI BOSCH DÍEZ

Traductor, professor d’idiomes, guionista.Company de viatge - Jordi

Quan tenia set anys, em van regalar un globus terraqui i cada cop que sentia el nom d’un país, corria a l’habitació per intentar localitzar-lo. Ara, el meu somni és poder-los descobrir en persona, mitjançant l’experiència, i escriure sobre ells amb la meva companya de viatges. Vaig passar una temporada a Alemanya i tinc una debilitat especial pels països nòrdics, tot i que em falten molts continents per explorar. M’apassionen els idiomes, la traducció i el cinema, temes sobre els quals escric al meu bloc CapCuriós. Viatjar és el millor estímul per a la curiositat, una font inesgotable de noves preguntes i respostes que em permeten qüestionar el meu món quotidià i aprendre de les noves experiències.

Ens trobaràs a: companysviatge@gmail.com i @companysviatge

¿QUIÉNES SOMOS?

Viajar y escribir siempre han sido nuestras pasiones y ahora se han convertido también en nuestra profesión. Uniendo la formación periodística y cinematográfica, la experiencia en los sectores de la comunicación (on-line y off-line) y los idiomas, y el entusiasmo por descubrir nuevos lugares y conocer otras culturas y aprender de ellas, emprendemos este reto profesional.

Estaremos encantados de colaborar con publicaciones con contenido viajero y turístico, así como con agencias de viajes y empresas e instituciones del sector turístico que busquen:

–          Elaborar rutas y guías de viajes

–          Divulgar y comunicar materiales relacionados con los viajes y el turismo

–         Implementar y gestionar herramientas web 2.0 del sector turístico (weblogs, redes sociales y comunidades on-line)

Con nuevos enfoques, rigor periodístico, especialización, creatividad y responsabilidad social.

Actualmente estamos trabajando en un proyecto propio sobre Nueva Zelanda, que puedes seguir en el blog.

Los “Companys de viatge” somos:

SUSANNA RODRÍGUEZ RAFÍ

Periodista de viajes. Comunicación y RR.PP.Companya de viatge - Susanna

Viajo desde que tengo uso de memoria y no puedo imaginar mi vida sin viajar. Desde pequeña, mis padres me han transmitido la idea de que cualquier destino está a nuestro alcance. Con la tienda de campaña en el maletero del coche, hemos recorrido toda Europa hasta llegar al Cabo Norte. La emoción de elegir un punto en el mapa, trazar una ruta y no saber dónde dormirás al día siguiente son parte de la aventura. Así he descubierto lugares muy especiales como Islandia, Escandinavia, parques nacionales de Estados Unidos, Turquía, Jordania y Egipto, inmortalizados en mis fotografías y recuerdos. La experiencia de vivir en Londres me despertó todavía más las ganas de descubrir otros países y culturas con una mirada más profunda. Escribir y fotografiar me permite compartirlo con los demás.

JORDI BOSCH DÍEZ

Traductor, profesor de idiomas, guionista.Company de viatge - Jordi

Cuando tenía siete años, me regalaron un globo terráqueo y cada vez que oía el nombre de un país, corría a mi habitación para intentar localizarlo. Ahora, mi sueño es poder descubrirlos en persona, a través de la experiencia, y escribir sobre ellos con mi compañera de viajes.  Pasé una temporada en Alemania y tengo una debilidad especial por los países nórdicos, aunque me faltan muchos continentes por explorar. Me apasionan los idiomas, la traducción y el cine, temas sobre los que escribo en mi blog CapCuriós. Viajar es el mejor estímulo para la curiosidad, una fuente inagotable de nuevas preguntas y respuestas que me permiten cuestionar mi mundo cotidiano y aprender de las nuevas experiencias.

Nos encontrarás en: companysviatge@gmail.com y @companysviatge